Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Očkování je férová nabídka. Vezmi nebo nech ležet. Férové je i to, že znáš co bude, když očkování nebude. Tak si nechte ty blbé kecy a rozhoduje jen o sobě.

1 0
možnosti
PF

Jo tak i za komousu jsi vedel, co bude, kdyz se nedas do strany... Tve deti nesly na vysokou. Podle tebe take ferova nabidka, nebo natlak?

0 0
možnosti
JK

Za mě velká karma. Napsala jste to moc pěkně. R^

3 0
možnosti
VB

Milá zlatá, Harry skutečně vypadá, že je pod papučou. Já osobně nejsem proti očkování, ale podle informací amerických úřadů, např. CDC, nebo německého Institutu P. Ehrlicha či podle norského, dánského, francouzského aj. lékového úřadu (ale něco zveřejňuje i český SÚKL) současné vakcíny proti covid-19 mají v přepočtu násobně více i závažných nežádoucích účinků. Švýcarští novináři to s odborníky porovnali: všechny druhy očkování za celý rok 2019 a první dva letošní měsíce - vakcíny proti covid-19, bohužel míra vedlejších účinků vč. závažných vyšla násobně v neprospěch vakcín proti covid-19 (Zeitpunkt.ch, Nebenwirkungen Impfung covid-19). Německý Institut P. Ehrlicha, který se velmi pečlivě věnuje mj. vakcínám, pravidelně zveřejňuje zprávy o bezpečnosti vakcín proti covid-19: výskyt krevních sraženin po očkování v určitých věkových skupinách je vyšší než v běžné populaci téhož věku (a zdravot. stavu), a to není jediný závažný vedl. účinek. Na rozdíl od ČR slušné západ. země tato fakta lidem netají, vycházejí z toho, že občané mají právo znát pravdu a pak se svobodně rozhodnout: zda radši risknou nemoc nebo zda risknou vedl. účinek vakcíny. Podle českého zákona o zdravotních službách máme právo znát i vedlejší účinky, a to vč. těch nezávažnějších (např. zánět srdečního svalu, byť se vyskytuje údajně zřídka), nikoli aby nám propagandistický článek sdělil, že nás jen trochu bude bolet místo vpichu jehly. Při lhaní či zatajování podstatných informací stát porušuje mj. Evropskou úmluvu o lidských právech, stejně tak bioetickou konvenci.

3 0
možnosti
IB

I34v46o 44B70o28u94š57e

3. 7. 2021 15:59

Ovsem mnozstvi zavaznych komplikaci po prodelani covidu je nesrovnatelne vyssi nez po ockovani.

1 0
možnosti
VB

V českých nemocnicích je dnes jen 42 pacientů s covid-19, takže občané se budou muset vzbouřit proti tomu, aby při tak nepatrné nákaze, resp. při minimální míře hospitalizací museli někde ukazovat covid - pas.

2 0
možnosti
LD

Covid pas je mj. i pro cestování do zahraničí. A v některých zemích čísla opět rostou.

0 0
možnosti
OD

Jojo, doba je přímo veselá, hrabe tu kdekomu a pořádně. Berte to tak, že všechny menšiny mají právo na coming out - eldžíběty i psychopati.

Aspoň víte, s kým nejít na pivo, to se hodí.

1 0
možnosti
LD

Horší je, kdyz do těch pomatenych skupin patří kamarádi, sourozenci, rodiče či blízcí kolegové, kteří tyto nesmysly klidně řeknou druhým do očí, trvají na nich a jsou ochotni se do krve pohadat s těmi, kteří mají jiný názor. Bylo by zajímavé vědět, kolik přátelství či vztahů kvůli tomu skončilo.

2 0
možnosti
RE

Zase jenom dojem z internetu. Nějak nepozoruju, že když se lidi dovědí, že jsem neočkovanej, že by nějak zdrhali:))

0 0
možnosti
IB

I50v56o 90B63o95u84š51e

3. 7. 2021 14:18

Spíš byste měl zdrhat vy, alespoň na bezpečnější vzdálenost.

1 1
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3206x
Adiktoložka, blogerka a tak :) 

Seznam rubrik