Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Každý člověk má důstojnost a oprávnění se vyjadřovat i hledat poznání o tom, co se děje ve společnosti. Odborníci, kteří se vyjadřují k všeobecným záležitostem společnosti a vylučují ostatní jsou lháři, někdy jen nafoukanci (Klaus odmítl studentovi matematiky odpovědět). Jistěže by mělo být sdíleno daleko víc odborných informací, abychom mohli být lepšími demokraty. Dezinformace a lež podávaná hlavními medii je znak nové totality.

0 0
možnosti
JD

J69a70n 40D29u34f77e85k

2. 11. 2021 16:42

Jeden známý architekt komentoval v šerém dávnověku dopad tohoto efektu na svůj obor tak, že v Čechách rozumí architektuře a fotbalu. Myslím , že postupem doby a především rozvojem internetu a sociálních sítí se jak lokalizace, tak i počet témat, kterým všichni rozumějí, skokově zvýšil.

2 0
možnosti
KK

To jsem zažil. Kousnut klíštětem a obdařen červenou kulatou skvrnou velikosti mexického dolaru, ve své nadutosti a pýše jsem žádal lékařku, aby mi nechala udělat testy na boreliózu. Byl jsem seřvám na tři doby (ona je doktorka a já jen hloupý laik), testy mi odmítla. Že se po pár měsících zjistilo, že mám pokročilou boreliózu, jejíž následky nesu dodnes, je věc zcela nepodstatná:-/ Asi tolik k vašim moudrým apelům

2 1
možnosti
MN

A podle JEDNOHO mylného názoru JEDNÉ doktorky něco usuzujete?

Jestli nakonec ten článek není o Vás... :-/

2 0
možnosti

Poblem je v tom, ze tento efekt je pouzivan experty a politiky, aby se zavrela huba kritikum. Pak uz se v problemu nevyzna nikdo, protoze experti lzou ci manipuluji a internet je plny chytrych i hloupych konspiracnich teorii

Prikladem je covid, globalni oteplovani, ... Skutecne se nelze divit, ze lide neveri expertum a radeji hledaji info jinde

Druhy problem je podobny. Pokud nekdo bere svuj nazor jako nabozenstvi a nebo z nej ma silny ekonomicky profit, bude ho hajit at je expert ci ne

Podobne efekty jsou zajimave psychologicky, ale lidi si je prekrouti dle sve viry

4 0
možnosti
PC

Výborný článek!R^

2 0
možnosti
RV

Dnes ma nejaký odkaz hodil do bulváru na článok, v ktorom som dostal návod, ako zistiť poslednú číslicu roku svojho narodenia.

:::Ako zistíte svoju poslednú číslicu dátumu narodenia?

Je to jednoduché... Napíšte si svoj dátum narodenia vo forme DD-MM – RRRR. Ak ste sa napr. narodili 14. septembra 1990, vašou poslednou číslicou je samozrejme nula. Vždy sa orientujeme na poslednú číslicu roku, v ktorom sme sa narodili. :::

4 0
možnosti
Foto

To si musím niekde zapísať aby som to nabudúce vedel 藍藍

0 0
možnosti
VB

Moc pěkné. Napsal jsem něco podobného.

Demokracie zesiluje aroganci blbců (1)

Myšlenku režiséra Jana Hřebejka, že „blbci se přestali stydět za svou blbost“ stačí doplnit „a lháři za své lži“. Dostaneme tak ucelenou definici současných problémů západní civilizace.

9 1
možnosti
JP

A blbci jsou ti lidé, kteří se nepoddají každé hlouposti, která dostane nátěr vědeckosti jako například vědecký světový názor komunistů?

2 0
možnosti
IL

I75v32o 26L50y25č88k45a

1. 11. 2021 14:53

Škoda, že neexistuje průzkum, který by ukázal, kolik lidí, trpících tímto syndromem, je v politice. Najmě pak v Bruselu.

1 0
možnosti
VB

V Bruselu jich moc nebude, ale v diskusi pod články je jich něurekom.

4 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3206x
Adiktoložka, blogerka a tak :) 

Seznam rubrik