Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tohle video názorně ukazuje co jsou Rusové zač. Úplně se tetelí blahem, že oni jsou ti mocní, kteří mohou s ostatními zatočit.

https://www.youtube.com/watch?v=Ndnk4V3Y_Pk

1 0
možnosti
Foto

Nějak mi tam chyběla Helenka. :-)

0 0
možnosti

Rusové nevědí, nebo nechtějí vědět ?

Vždyť i v ČR je 15% lidí, kteří i když mají informace, tak s Putinovou agresí souhlasí, nebo jí omlouvají. Pokud někdo tvrdí, že Rusové nenesou odpovědnost za činy svého prezidenta, tím říká, že jejich země nikdy nemůže být skutečně svobodná.

Německý filozof Karl Jaspers napsal: " Politická svoboda začíná tím, že většina příslušníků národa cítí svou společnou odpovědnost za politiku svého státu".

Podpora Putina je v Rusku 83%

10 0
možnosti

J75a55n 24D85o33u28š68e83k

11. 5. 2022 19:24

Téměř 90% odsuzuje agresi Ruska, 4% je proti tomuto tvrzení a 5% spíše proti. O měsíc starší průzkum (duben, ČT) udává 94% nesouhlasících s invazí, 5% se nechtělo vyjádřit.

80% odhady podpory Putina pochází od ruských společností pro průzkum veřejného mínění. Naše zpravodajci však odhadují mezi 60 - 70%.

0 0
možnosti
Foto

R^Desinformační válka je stejně nebezpečná jako ta hřmějící, neboť například tato na Ukrajině by nebyla bez té verbální přípravy před ruskými občany obhajitelná.

3 0
možnosti

Jednotlivé "kmeny" žijí ve svých bublinách.

0 0
možnosti

Vcelku dobrý, ale je to trochu jiný názor, se kterým se ztotožňuji:

"Přestaňme tvrdit, že obyčejní Rusové jsou obětí vymývání mozků putinovského režimu a propagandy. Je to přesně obráceně. Putinovská propaganda jim jenom říká to, co chce většina Rusů slyšet. Putin je zosobněním jejich myšlenek a vlhkých snů."

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/ukrajina-rusko-valka-uprchlici-kyjev-irpin-nemocnice.A220305_164558_zahranicni_misl/diskuse

3 0
možnosti

Ono to funguje i naopak. Problém je v tom, že nikdo nevíme, co je skutečnost a co manipulace.

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3206x
Adiktoložka, blogerka a tak :) 

Seznam rubrik