Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už ani ta nevěra nebude co bývala. Zakázané ovoce nejvíce chutná. Na druhé straně někdo má třeba doma 5 koček.

3 0
možnosti
Foto

A vlastně by se patřilo dané herečce poděkovat minimálně za to, že se stala múzou pro váš blog. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Dovolím si úplně jiný úhel pohledu. Témata, která nás zneklidňují, jsou jako zrcadlo. Hluboko v nás je něco zakořeněného a ozývá se to přes situaci, která nás pobouřila. Kdyby totiž jsme měli dané téma v sobě vyřešené, nechalo by nás klidné. Tak to prostě na světě je, že různí lidé inklinují k různým věcem a v tom všem žijí i děti, a bylo by naivní si myslet, že máme moc s tím něco udělat, že snad ty děti spasíme. Je snadné někoho zhodnotit a odsoudit. Mnohem těžší je pochopit ho, přijmout a třeba se pokusit nastavit mu zrcadlo, aby pochopil, že to, co žije, je vlastně trápení plynoucí z nepochopení toho, jak život funguje. Krásné dny přeji.

5 1
možnosti
IL

I64v91a65n78a 79L87a73n29c77e

27. 7. 2021 22:56

Už kdysi za socialismu se provozovala výměna partnerů. Bylo to velice "in". Lidé v domě spolu tak dobře a dlouho kamarádili a opíjeli se, proč si nevyměnit partnery. Tato euforie trvá několik měsíců, nebo pár let, pokud výměnu neprovozují až tak často. Potom se někdo zamiluje a zjistí, že bez "zapůjčeného" patrnera nechce žít. Potom se všechno boří, hádky a nenávist a mezi tím žijí děti. On už to není strejda od vedle, on už je to nevlastní táta, co se k nim nastěhuje... Mezi tím žily děti už kdysi dávno. Ale spíše se o tom šuškalo a tak trochu se to tajilo.... Dneska se o tom otevřeně mluví a dal se tomu název a předstírá se, že to je uplně normální...Nesouhlasím s tím.... Chudáci děti.;-(

21 1
možnosti
Foto

Ďakujem za názor, súhlasím s Vami :)

2 0
možnosti
MS

Polyamoria je možno iba dôsledok dnešnej tak trochu chorej spoločnosti,

Zírám. Trochu nemocné společnosti? To je zase korektnost jaká?

0 0
možnosti
AA

jen by mě zajímalo jak zjistíte kdo z těch 5ti bude otec vašeho dítěte ;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

5 0
možnosti
JM

J58a12n 86M38a28r35i11k

29. 7. 2021 21:52

to se uz leta nemeni, ten, kdo ma nejvetsi srajtofli a tim pak konci ta esoterika experimentu a nastava stihacka domaci.je to jako, kdyz nekdo zacne byt homo po 40 a jen, co si holki vjedou do vlasu se zase zmeni na hetero:)

0 0
možnosti
PL

P97e27t17r 78L84o14r28e14n12c

27. 7. 2021 22:19

Nějak si tu polyamorii neumím "správně" představit. Furt mi tam prioritně leze pouhá povrchnost vztahu, nulová intimita, důvěrnost a sdílení společných tajemství a názorů, naopak zůstává mi tam jen obyčejná fyzičnost...:-/

17 0
možnosti
BG

U sebe si ji taky moc představit neumím, ale pokud někdo jiný ano, tak proč ne? Mně to nijak neomezuje. Až uvidím, jak se 5 lidí drží za ruce, tak budu rád, že se lidi mají rádi. :-)

1 0
možnosti
MB

Frantóóó, tvoje starší dítě bije moje mladší dítě a naše nejmladší dítě...

5 0
možnosti
MS

Správně je - tvoje a moje děti bijí naše děti!

2 0
možnosti
JL

JAko žárlivý Štír si myslím, že je to způsob života, který může vyhovovat jen někomu, třeba psychopatům, lidem neschopným milovat, různým psychickým anomáliím. Ale myslím si, že člověk většinou touží žít v páru - je to archetyp známý už z pohádek a všelikých mýtů...Samo mohou být "andělé" či mimozemšťani, kteří opravdu milují kdekoho, jak je kdo potřebuje. Ale nemusí s ním nutně mít pohlavní styk, že.

7 0
možnosti
RP

Keď niekomu vyhovuje niečo iné než vám, tak nemusí byť hneď psychicky narušený... 

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3206x
Adiktoložka, blogerka a tak :) 

Seznam rubrik