Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Facebook bohužel silně podporuje sociální bubliny. Dokonce bych řekla, že je cíleně vytváří.

5 0
možnosti
ZB

Jasně. Ukazuje nám příspěvky přátel a to na co reagujeme. Nic špatného na tom není.

1 0
možnosti
MH

To co píšete je úplný nesmysl.

1. Facebook velice protlačuje levicovou, "liberální" politiku, tradiční pravicové, konzervativní názory potlačuje. Normální pravidové názory jsou označovány jako extremistické, mazány včetně uživatelů. Ano Facebook ovlivňuje politiku, ano nemá žádnou regulaci, ano funguje tu cenzura, ale přesně opačným směrem než co píšete.

2. Tohle všechno co se Vám objevuje Vám Facebook nabízí, protože na podobné stránky chodíte, nejspíše diskutuje, možná i sdílíte a lajkujete. Pokud Vás podobné věci nezajímají, Facebook Vám je nebude nabízet; většinou nabízí feed podle zájmů uživatele.

3. Facebook si můžete udělat jaký chcete. Já ho mám jen kvůli přátelům, nepřidávám se do žádných skupin, nelajkuju politické ani žádné jiné příspěvky, kromě písniček, fotek, myšlenek a vtipných videí nic jiného nesdílím. Tudiž mi facebook funguje stejně jako v roce 2009. Maximálně se mi i přes Ublock objevují otravné reklamy alias sponzorované příspěvky, většina podobných se dá ovšem snadno označit a zablokovat.

9 1
možnosti
JK

Autorko, někteří se musí smířit s tím, že je zde svoboda slova. Takže na Facebooku nesmí být cenzura.

3 1
možnosti
ZB

Slečna nenavidí svobodu, to je zjevné. Nechápu proč nejde do nějaké země kde je regulace dostatek. Přitom možností je od Ruska, přes Čínu po třeba Saudskou Arábii nebo Turecko.

0 1
možnosti
PI

Vážená paní či slečno autorko, sama jste se stala obětí propagandy. Vaše rádoby logické konstrukce jsou totiž prošpikovány mainstreamovým ideologickým marasmem

10 3
možnosti
DM

Tato hatmatilka se nedá číst.

2 5
možnosti
MS

Nemáte pravdu v tom, že ti šiřitelé různých teorií jsou někým placeni. Drtivá většina to sdílí z vlastního přesvědčení. Vždyť to ostatně jsou vaši známí, které jste si sami na facebook přidali. Mně se třeba žádná Peterková nezobrazuje, vám ano?

7 0
možnosti
MS

Ale jinak je pravda, že se to zvrtlo. Málokdo už tam s přáteli sdílí své fotky a zážitky

5 0
možnosti
Foto

Fb? Co to je?Tedy, ne že bych nevěděl, ale neužívám, ba jsem k němu nikdy nijak neinklinoval. Vždy jsem dával přednost osobnímu setkání i jednání, čili z očí do očí. A když to nelze, dávám přednost jiným formám kontaktů. Od klasiky vč. dopisů, tlf., přes email, kdys ICQ, následně dodnes přes Skype. Je to prosté. a lze se tak i odpadu vyhnout, atˇ už končí v digistoupě, či dále poletuje virtual. prostorem, jako třeba i tyto stránky:-)

2 0
možnosti
JD

J82a32n 42D79o94u13š46e28k

4. 6. 2022 12:12

Já ten účet musím mít z pohledu vývojáře. Kvůli stávajícím aplikacím. Jinak bych ho už dávno zrušil a nová appky ani nedělám. Nějak se k těm sockám nechci ani přiblížit. Ne vyloženě odpor, to asi ne. Jen je to pro mě ztráta času.

1 1
možnosti
Foto

Máte, bohužel, pravdu. Po vlastních zkušenostech se mi podařilo zrušit na FB účet. Protože zápasy v bahně nemusím. R^

5 1
možnosti
Foto

Jestli jste si tam dal pratele zapasiciv bahnu, byla to vase volba

1 0
možnosti
Foto

Jak se stát ruským trollem snadno a rychle:

Pokud dosud používáte vlastní hlavu a nepapouškujete jednostrannou propagandu, kterou vám tluče do hlavy Česká televize a další média hlavního proudu, jste ruský troll.

Pokud si myslíte, že dějiny nezačaly ve čtvrtek 24. února tohoto roku ve čtyři hodiny ráno a že je správné brát do úvahy také vše, co tomuto datu předcházelo, jste ruský troll.

Pokud si myslíte, že Majdan proběhl v režii někoho úplně jiného než samotných Ukrajinců, jste ruský troll.

Pokud si myslíte, že Ukrajina je šachovnicí, na které jsou Ukrajinci namnoze pouhými figurkami, kterými postrkuje někdo jiný, jste ruský troll.

Pokud si myslíte, že na Ukrajině probíhá něco, čemu se říká proxy válka, neboli zástupná válka, konkrétně velmocenský spor mezi Spojenými státy a Ruskem, jste ruský troll.

Pokud si myslíte, že eskalace sporů na Donbase má více viníků, jste ruský troll. Pokud si myslíte, že jedním ze spoluviníků je také ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj, který v roce 2019 vyhrál volby s programem, že urovná situaci na Donbase i vztahy s Ruskem (stačilo uvést v život minské dohody), leč nic v tomto směru neučinil, jste ruský troll.... atd.

13 10
možnosti
Foto

Souhlasím s Vámi v tom, že speciální loupeživá a barbarská válka vedená proti Ukrajině má jistě více viníků. Jsou jimi i členské země EU a NATO, které hýčkali Putinův režim, jenž se zjevně od demokracie více a více vzdaloval. Podporovat takovou moc i dodávkami zbraní a dodávat mu tak pocit jistoty a sebedůvěru i navzdory embargu, bylo jistě lehkomyslné a nezodpovědným hazardem. Věřím, že se tímto svým názorem ruským trollem nestávám.

5 1
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3206x
Adiktoložka, blogerka a tak :) 

Seznam rubrik